Halloween party ideas 2015


Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de milyonlarca hayranı bulunan Alacakaranlık serisinin Şafak Vakti ilk bölümü geçtiğimiz yıl vizyonda yeri almış ve yine izlenme rekorları kırmıştı. Şafak Vakti’nin 2. bölümü ise 16 Kasım 2012tarihinde tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de vizyona girecek. Serinin merakla beklenen 2. bölüm fragmanı ise bugün Offical sitesinde yayınlandı ve en azından film vizyonda yerini alana kadar sevenlerinin gönlüne bir nebze de olsa su serpti. Henüz ilk fragman olmasına karşın yayınlandığı ilk andan itibaren milyonlar tarafından izlenen filmin fragmanı 16 Kasım’a kadar serinin hayranlarını yine heyecanlı bir bekleyiş içerisine sokacak.
Alacakaranlık Şafak Vakti 2. bölümde vampir konseyi grup Edward ve Bella’nın çocuklarının peşine düşeceklerdir. Çocuklarını vermek istemeyen aile ve kurt kardeşler de konseye karşı amansız bir mücadele içine gireceklerdir. Serinin çok büyük hayranı olmamakla birlikte ilk 4 filmin ardından ben de filmin vizyona gireceği tarihi bu fragmandan sonra merakla bekler oldum.
Alacakaranlık Şafak Vakti 2. Fragmanı izlemek için Tıklayınız.

Tags: Alacakaranlık Şafak Vakti, Alacakaranlık Şafak Vakti 4. bölüm 2. fragman izle, Alacakaranlık Şafak Vakti 4. bölüm 2. bölüm fragmanı full izle, Alacakaranlık Şafak Vakti 2. bölüm izle, Alacakaranlık Şafak Vakti 2. bölüm full izle, Alacakaranlık 4 Şafak Vakti 2. bölüm fragmanı full izle

Yorum Gönder

Yorum Yapabilmek İçin ''Adı/URL'' ya da ''Anonim'' Seçeneklerinden Birini Seçebilirsiniz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.