Halloween party ideas 2015


Alacakaranlık 4 Şafak Vakti’nin 2. Bölümü 16 Kasım 2012′de Amerika’da Sinamalara giriyor. Bizler serinin hayranları olarak bu tarihte Türkiye’de de sinemalarda olmasını heyecanla bekliyoruz.
Eminim ki serinin 4. filmi olan Şafak Vakti’nin ilk bölümü izleyenleri çok fazla tatmin etmedi ve beklentileri karşılayamadı. Çünkü Edward ve Bella’nın düğünü sonrası tatili, Bella’nın hamile kalması sonra geçen sancılı süreç, doğum ve Bella’nın vampir olarak hayata dönüşü Şafak Vakti’nin ilk bölümünde çok sıradan işlenmişti ve beklentileri kesinlikle karşılayamadı diye düşünüyorum. Aslında bakarsanız böyle olması çok normal çünkü bu tür geçiş filmlerinde ilk bölüm izleyicileri heyecanlandırırken ikinci bölümde aksiyon artar. Bizler de serinin hayranları olarak Şafak Vakti 2. Bölümün beklentilerimizin üstünde olmasını bekliyoruz.
Henüz ikinci bölümün fragmanı yayınlanmamış olsa da eminim ki sizler de benim gibi sabırsızlıkla Şafak Vakti 2. Bölüm‘ün fragmanının yayınlanmasını dört gözle bekliyorsunuz. Biz bu konumuzda son fragman yayınlandığı an sizlerle paylaşacağız.
THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN Part 1 Trailer 2
Alacakaranlık Şafak Vakti Son Fragmanı


Tags: Alacakaranlık 4 Şafak Vakti, Alacakaranlık 4 Şafak Vakti izle, Alacakaranlık 4 Şafak Vakti full izle, Alacakaranlık 4 Şafak Vakti 2. bölüm fragmanı izle, Alacakaranlık 4 Şafak Vakti 2. bölüm fragmanı full izle, Alacakaranlık 4 Şafak Vakti indirmeden izle, Alacakaranlık 4 Şafak Vakti 2. bölümü ne zaman çıkacak,  Alacakaranlık 4 Şafak Vakti 2. bölümü nerede yayınlanacak

Yorum Gönder

Yorum Yapabilmek İçin ''Adı/URL'' ya da ''Anonim'' Seçeneklerinden Birini Seçebilirsiniz.

Blogger tarafından desteklenmektedir.