Halloween party ideas 2015

1

Tür: Aksiyon, Macera, Dram
Vizyon Tarihi: 27 Temmuz 2012 (Türkiye)

Konusu:
Batman, Bane ve Kedikadın gibi baş karakterleriyle birlikte tüm zamanların en önemli ve en büyük serisi olacağını hissettirmeye başladı. Konusu sır gibi saklanan filmin kadrosunda Christian Bale, Anne Hathaway, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Juno Temple, Josh Pence, Daniel Sunjata, Diego Klattenhoff, Burn Gorman, Nestor Carbonell, Gary Oldman, Morgan Freeman, Matthew Modine, Tom Conti, Brett Cullen, Chris Ellis, Josh Stewart gibi oyuncular ve ismi henüz açıklanmayan 'cameo' karakterler bulunurken, filmin müziklerini de Oscarlı müzisyen Hans Zimmer yapacak.
3D'ye her zaman ihtiyatlı yaklaşan yönetmen Nolan'ın Inception'da olduğu gibi yine IMAX formatına özel son teknoloji IMAX kameralarla çekeceği 'The Dark Knight Rises' 20 Temmuz 2012'de sinemalarda olacak.
Bane adlı düşman, dövüş yetenekleri ve güç olarak Batman'den daha üstün durumdadır. Batman'in Bane tarafından yenilip kahramanlığı bırakır, bir süre sonra kendine olan inancını kazanıp tekrar Kara Şövalye unvanını kazanır.

FRAGMAN

http://www.youtube.com/watch?v=M-mf5IyVIAc


FULL / TEK PART


Tür : Macera / Savaş
Yönetmen : Roland Emmerich, Mark Gordon, Michael Wimer
Senaryo : Roland Emmerich, Harald Kloser
Oyuncular : Steven Strat, Omar Sharif, Clif Curtis, Cmilla Belle, Tim Barlow, Suri VanSornsen, Reece Ritchie, Marco Khan, Mo Zinal, Joel Virgel, Affif Ben Badra
 

Film Özeti
Uzak bir dağ kabilesinde, genç avcı D-Lehh (Steven Strait) kalbinin kraliçesini bulmuştur: Güzel Evolet (Camilla Belle). Gizemli bir savaşçı grup, köyünü yağmalayıp, Evolet’i kaçırınca, D-Lehh sevdiği kadını kurtarmak için savaşçıların pesinden dünyanın öbür ucuna kadar gitmek üzere küçük bir avcı grubuna öndrlik etmek zorunda kalır.
Kaderin rüzgarına kapılan bu zoraki savaşçı-avcı grup, kılıç dişli kaplanlar ve tarih öncesi yirticilarıyla mücadele eder kahramanca yolculuklarının sonunda bir Kayıp Uygarlığı ortaya çıkarırlar. Nihai kaderlerinde dev piramitlerin gökyüzüne uzandığı, hayalgücünün ötesinde bir imparatorluk vardır. Burada D-Lehh inin halkını zorla köleleştiren güçlü bir tanrıyla karşı karşıya gelecektirler.


Blogger tarafından desteklenmektedir.